Šok za Dinamo: Mladi igrač se ozlijedio usred utakmice, Bjelica je opasno zabrinut

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Dinamo je jučer u 12. kolu HNL-a pobijedio Goricu u gostima 4:2 i vratio se na vrh tablice barem do nedjelje i susreta Lokomotive i Hajduka.

Momčad Nenada Bjelice slavila je hat-trickom Mislava Oršića i jednim golom Damiana Kadziora te puna optimizma ide u Harkiv u kojem će u utorak igrati susret 3. kola Lige prvaka protiv Šahtara. No iako je dobio utakmicu, Bjelica je nakon utakmice bio vrlo zabrinut zbog ozljede mladog napadača Sandra Kulenovića.

Mladi hrvatski reprezentativac ušao je u igru u 66. minuti i na travnjaku proveo nešto više od minute kad se u jednom doskoku teško ozlijedio. Ostao je ležati u šesnaestercu Gorice te je u 69. minuti morao izaći iz igre. Kulenović nije mogao stati na desnu nogu pa su ga od šesnaesterca do ulaza u svlačionicu odvezla kola hitne pomoći.

“Nije dobro. Stradala je izgleda metatarzalna kost, s kojom je imao i prije problema. Osjetio je na istom mjestu da mu je nešto puklo. Vidjet ćemo, ako će trebati ići na hitnu operaciju, to ćemo i odraditi”, rekao je Bjelica nakon utakmice.

Kulenović je od svlačionice do autobusa otišao uz pomoć Dinamovih trenera, a ozlijedio se samo četiri dana nakon što je za reprezentaciju protiv San Marina zabio hat-trick. Ako će morati na operaciju, neće ga biti barem tri, četiri mjeseca koliko najčešće traje oporavak od takvog zahvata, a tek onda bi se mogao postepeno vraćati treninzima, piše Index.


Komentari