SLUŽBENO POČEO LOV NA DINAMOVE DRAGULJE: Za talentirani dvojac traže abnormalnu svotu novca

Facebook

Mamić se može zavjetovati da neće prodavati, može nuditi nove ugovore igračima, hvaliti ih i uzdizati, ali sve to pada u vodu kada na vrata pokucaju bogati klubovi sa izdašnim ponudama, a svi znamo kako ih već ima.

Ma koliko se u Dinamu trudili što duže zadržati najtalentiranije mlade igrače, njihov odlazak je neizbježan. Ne možemo čak niti reći da je pitanje vremena kada će Brekalo i Ćorić napustiti klub, možemo reći da je samo pitanje kada će u u Maksimir stići dovoljno visoka ponuda. Mamić se može zavjetovati da neće prodavati, može nuditi nove ugovore igračima, hvaliti ih i uzdizati, ali sve to pada u vodu kada na vrata pokucaju bogati klubovi sa izdašnim ponudama, a svi znamo kako ih već ima.

Nedavno je, kako pišu Sportske, već pokucao utjecajni menadžer Fali Ramadani koji je u Maksimir donio ponudu Benfice, ali dobio je neočekivan odgovor. Naime, njegova ponuda navodno uopće nije bila razmotrena jer je ponudio svega dva ili tri milijuna eura i bonuse, pa su za sada, kako se čini, pregovori s njima završeni. No, isplivala je informacija kako je Dinamo tijekom tih pregovora zatražio minimalno 10 milijuna eura. No, Benfica nije bila jedina, naime, raspitivao se i njemački Wolfsburg koji je spreman izdvojiti oko pet milijuna eura za Brekala, ali kako vidimo to je također debelo ispod letvice koju je postavio Dinamo.

Za Ćorića traže najmanje 20 milijuna eura?

Osim Brekala, već se gotovo pola godine licitira za Antu Ćorića. Iako je prije zimskog prijelaznog roka Ćorić podigao bunu u prijetio odlaskom, a to su namirisali brojni renomirani europski klubovi, situacija se ipak nekako uspjela izgladiti. Ćoriću su ispunjeni uvjeti, igra gotovo svaku utakmicu i uživa punu pažnju trenera, a vjerojatno i cijelog kluba. No, to ne znači da su strani klubovi zaboravili da Ante postoji, štoviše, kako je Ćorić sve češće na terenu, a igra mu je sve kvalitetnija klubovi ga vjerojatno žele više nego ikad.

Ipak jedna stvar se promijenila, a to je cijena. Naime, neslužbena je informacija kako Dinamo neće pristati na cifru manju od 20 milijuna eura, a jasno je i zašto. Prvo, Ćorić je zadovoljan statusom u klubu, igra dobro, a dobro i zarađuje, ima bogat ugovor pa mu se nigdje ne žuri, a drugo, popis klubova koji potražuju njegove usluge je frapantan. Manchester City, Bayern, Real Madrid, Barcelona i da ne nabrajamo dalje, jasno vam je, riječ je o klubovima koji imaju novca i spremni su ga potrošiti, stoga i ne čudi što su Modri podigli cifru na minimalno 20 milijuna eura.

Na kraju, kako god se okrene, Dinamo će na ovoj dvojici zaraditi najmanje 30 milijuna eura, a kada će se transferi realizirati, ovisi jedino o ponuđačima.

 


Komentari