‘Slušaj s juga kako dolazi…’; Boysi pozivaju: u utorak, svi na jug!

Bad Blue Boys

Nakon što je Zdravko Mamić nepravomoćno osuđen na 6 godina i 6 mjeseci zatvora zbog pljačke Dinama, zaustavljena je i privatizacija zbog nepravilnosti u tom klubu. Hrvatska reprezentacija predvođena Zlatkom Dalićem na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ostvarila je povijesni uspjeh, a na površinu je isplivala želja igrača za promjenama u HNS-u, dok su izbornikovi istupi ogolili pravo stanje stvari u Savezu te pokrenuli pravi rat unutar njega.

U sjeni svih ovih događaja, Dinamo kreće u novu sezonu, a ona će, prema svemu sudeći, donijeti i bolja vremena kako za zagrebački klub i njegove navijače, tako i za hrvatski nogomet u cjelini. Osjeti se to u zraku, a svjetliju budućnost osjećaju i najžešći Dinamovi navijači – Bad Blue Boysi.

U utorak Dinamo igra utakmicu 2. pretkola Lige prvaka, a u goste mu dolazi izraelski prvak Hapoel. Budući da će sjeverna tribina biti zatvorena, Boysi će navijati s maksimirskog juga, stoga pozivaju: “Ispunimo tribine našeg stadiona!”

Dinamo u utorak kreće u novu sezonu, na Maksimir dolazi izraelski prvak Hapoel u utakmici 2. pretkola Lige prvaka.

S obzirom da je za ovu utakmicu sjeverna tribina zatvorena Bad Blue Boysi će biti smješteni na jugu. S tribine s koje smo iznijeli borbu za povratak imena sve generacije naše grupe opet će navijati zajedno!

Ova utakmica označava početak boljih vremena za naš klub i njegove navijače, zato pozivamo sve Dinamovce da zajedno ispunimo tribine našeg stadiona.

Cijena ulaznice za tribinu jug iznosi 30 kuna, a utakmica počinje u 20.00″, poručuju Boysi.

  • U utorak, u 20 sati – svi na jug!

 


Komentari