SLIKA DIVLJAŠTVA POSLANA U SVIJET: Navijači se tukli, bacali baklje, čuo se i topovski udar

Dogodilo se ono najgore…

Pred kraj utakmice između Hrvatske i Češke na teren je palo nekoliko baklji, a začuo se i jedan topovski udar koji je jednog vatrogasca srušio na pod.

Na tribini je došlo i do međusobne tučnjave između navijača

Sudac je prekinuo utakmicu, a baklje su uklonjene s terena. Na tribini je došlo i do međusobne tučnjave između navijača.

HHO poslao upozorenje

Već danima kruže priče o tome kako se dio navijača iz Hrvatske uputio na Europsko prvenstvo u Francusku kako bi stvorio nerede na utakmici Hrvatske i Češke koja se igra danas (u petak) u St. Etiennu. Iako su ranije sve te glasine obično ostale samo na tome da su glasine, odnosno, neredi se na sreću nisu realizirali, ovoga puta prijetnje su shvaćene zabrinjavajuće ozbiljno. O toj su nemiloj vijesti prvi počeli pričati baš navijači i to iz udruge “Uvijek vjerni”, a oni su pak tvrdili kako je dobar dio navijača već u St.Etiennu i kako su u dogovoru s lokalnim navijačima priskrbili sebi karte na tuđe ime za nadolazeću utakmicu.

Tu je glasinu potvrdio i Hrvatski helsinški odbor, odnosno, njihov predsjednik Ivan Zvonimir Čičak, tako da je ta informacija, može se slobodno reći, prešla iz sfere glasine u sferu tvrdnje. Iako se ne može sa sigurnošću potvrditi tko točno planira nerede, kada ih precizno i kako planira izvesti, poznato je kako je dosta navijača s “rekvizitima” ta izazivanje nereda (maske, pirotehnika…) već uhvaćeno, ali ne zna se koliko ih je zapravo prošlo ispod radara…

>>> SRNA SAV U SUZAMA: U ovom trenutku kapetan nije mogao sakriti emocije (FOTO)

>>> OVAKO NEŠTO JOŠ NISMO VIDJELI: Hrvate dočekao šokantan prizor na ulazu u stadion (FOTO)


Komentari