SLAVEN BILIĆ POSTAO OTAC PO ČETVRTI PUT: ‘Dobio sam kći i obožavam je’

Facebook

Slaven Bilić u četvrtak je četvrti put postao otac, supruga Ivana Đeldum u Londonu je rodila kći.

Vremena za slavlje nije bilo previše jer u nedjelju West Hamu stiže Southampton.

Dobio sam kći i obožavam je, ali ostalo je još puno energije i totalno sam fokusiran na nedjeljnu utakmicu”, objasnio je Bilić.

“Zaredali smo s nekoliko utakmica bez pobjede, ali vratitli su se neki igrači, kao i samopouzdanje te smo se vratili pobjedama. Očekujem da budemo stvarno dobri u nedjelju. Bili smo u sličnoj poziciji kada smo igrali protiv Southamptona prošle sezone”, optimističan je trener, prenosi 24sata.hr.

“Problem je lijevi bek”, nastavlja, “Obojici lijevih bekova su nastradali ligamenti, ali i dalje imamo dobru momčad. Masuaku će se vratiti tek za šest tjedana. Winston Reid se vratio treninzima, a priključio se i Arbeloa. Čitao sam negdje da su Carroll i Cresswell obnovili ozlijede, ali to nije istina, vraćaju se u puni pogon.”

“Pred nama su dvije velike utakmice i sjajna prilika da izađemo iz nevolje u kojoj smo. Protiv Accringtona nismo odigrali kako smo očekivali, a moramo vratiti samopouzdanje i vjeru te krenuti s pobjedama. Trebamo navijače više nego ikad”, zaključio je Bilić.


Komentari