SKAUTIRAN MANCHESTER CITY: Bjelica sprema iznenađenje i za engleskog prvaka?

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamo će sutra odigrati drugu utakmicu u Ligi Prvaka. Protivnik je jaki i veliki Manchester City. Dinamo gostuje na Etihadu, a pripreme su u tijeku.

Momčad koja bi trebala istrčati na Etihad trebala bi biti identična onoj koju je Bjelica postavio protiv Atalante, ali samo ako će Kevin Theophile-Catherine biti spreman! On je tražio izmjenu u pobjedi protiv Lokomotive 4-0. Muči ga mišić, točnije zadnja loža. Mogao bi ipak biti spreman za Manchester City.

Ako on bude spreman, sastav za City bi mogao biti isti kao protiv Atalante. Formacija, naravno, 3-5-2. Livaković, Theophile-Catherine, Dilaver, Perić, Stojanović, Moro, Ademi, Olmo, Leovac, Oršić, Petković.

Ako Theophile-Catherine ne bude spreman, onda bi u obranu kao centralni branič mogao ući kapetan Arijan Ademi. Na toj je poziciji igrao protiv Karlovca. Ako Ademi uđe u obranu, otvara se jedno mjesto u veznom redu. Lovro Majer je ozlijeđen, Luka Ivanušec se još nije snašao u Dinamu, tako bi najbliži prvih 11 u tom slučaju vjerojatno bio Damian Kadzior, koji se nametnuo Bjelici u posljednjih nekoliko susreta.


Komentari