Skandal u reprezentaciji Hrvatske! Dalić otpisao Vatrenog i poslao ga kući!

Igor Kralj/PIXSELL

Drama u reprezentaciji Hrvatske? Samo dva dana nakon što su Vatreni skinuli 20 godina dugo proklestvo i svladali Nigeriju na otvaranju Svjetskog prvenstva s 2:0, atmosferu u momčadi narušio je Nikola Kalinić.

Mnogima je za oko zapeo zanimljiv trenutak na utakmici s Nigerijom. Hrvatska je utakmicu završila bez klasičnog napadača iako je na klupio bio Nikola Kalinić. Dalić je tijekom susreta htio zamijeniti Mandžukića Kalinićem, ali ovaj mu je, prema tvrdnjama SN-a, rekao da ne može igrati jer ga bole leđa. Navodno, Kalinić je nezadovoljan statusom u reprezentaciji jer mora sjediti na klupi, a zbog toga je, opet navodno, odbio ući u igru.

Dalić je u nedjelju bio misteriozan kada su ga pitali je li istina da je Kalinić odbio ući u igru. “Sve ćete znati sutra”, kratko je rekao Dalić.

Kalinića u nedjelju nije bilo na treningu, kao niti Vrsaljka i Kramarića koji su opravdano izostali zbog toga što su zadobili lakše udarce, a Kalinića nije bilo zbog problema s leđima. Kalinić je na kraju poslan kući, a Hrvatska će nastaviti Svjetsko prvenstvo s 22 igrača i napadačem manje.

Navodno je Kalinić i na prijateljskoj utakmici s Brazilom zbog istog razloga odbio ući u igru, ali Dalić je zažmirio na to, no sada očito više nema tolerancije.

“Ekipu čine 23 igrača i svatko za nju mora živjeti. U protivnom nema atmosfere. Ćorluka je nama bitan, a on je bez riječi prigovora prihvatio da bude pričuva”, rekao je Dalić to u nedjelju na medijskoj konferenciju, a između redaka se sve jasno da pročitati.


Komentari