SKANDAL NA NAJVEĆEM HRVATSKOM DERBIJU! Cibona slavila, a domaći navijači vrijeđali reprezentativca!

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Utakmicu trećeg kola regionalne košarkaške lige obilježio je hrvatski derbi, ali i veliki skandal. Naime, u ABA ligi sastali su se Zadar i Cibona, a domaći navijači okomili su se na povratnika u svoju momčad.

Cibona je slavila u napetoj utakmici 68:67, ali je utakmicu obilježio ispad Tornada, navijačke skupine Zadra.

Pripadnici Tornada, od prve minute susreta okomili su se na Pavla Marčinkovića koji se nakon deset godina vratio u rodni Zadar.

Bučni navijači ‘napali’ su Marčinkovića te mu ‘posvetili’ i transparent s porukom: ‘Marčinkoviću judo, odj*bi iz kluba!’

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Okomili se na ‘svojeg’

Pavle Marčinković svoju je karijeru započeo 2007. godine u rodnom Zadru, a 2011. godine prelazi u velikog rivala Cibonu. Upravo to mu navijači ne mogu oprostiti, kao i slavljeničko rezanje mrežice nakon osvajanja naslova sa zagrebačkim klubom 2013. godine i to upravo protiv Zadra.

Zatim je imao kratke avanture u Bugarskoj i na Cipru da bi se vratio u Hrvatsku, točnije Zagreb. Od 2017. godine igrao je za Split, a ove se sezone vratio gdje je sve počelo – u Zadar. Navijači mu ne mogu oprostiti slavlje s najvećim rivalom, a nakon ‘performansa’ grupa od 30-ak navijača napustilo je dvoranu.

U najvećem hrvatskom košarkaškom derbiju, u velikoj drami slavila je Cibona sa 68:67, a najbolji pojedinci kod zagrebačkog kluba bili su  Roko Prkačin i Nathan Reuvers koji su ubacili po 12 poena.


Komentari