SJAJNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI WEST HAMA: ‘Ovakve utakmice su najlakše!’

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Trener Dinama, Damir Krznar najavio je dvoboj u Europa ligi protiv West Hama na Maksimiru ovog četvrtka, a da spremni dočekuju Engleze pokazuju i nastupi ove zagrebačke momčadi u Europa ligi posljednje sezone.

Na miru je Krznar pripremao svoje igrače za Tottenham, a slično se pripremaju i za njihove gradske rivale, a iste dočekuju s fantastičnim vijestima. Naime, oporavili su se svi igrači Dinama te su jedino Perić i Čop upitni za nastup. Livaković, Franjić i Oršić spremni su za nastup.

Tko će istrčati u četvrtak?

“Napravit ćemo još na treningu dvije varijante sastava, odlučit ćemo se za jednu, ali to su minimalne nijanse. Tko će na stranu, tko u vrh napada, što se tiče sustava sve ostaje isto”, najavio je Krznar koji otkriva i kako će se više koncentrirati na sustav momčadi, a ne na igrače.

“Trebamo biti pažljivi pogotovo s Antonijem, koji sjajno prima loptu okrenut leđima prema golu, tu je opasan i moramo ga duplirati”, najavio je, a potom se osvrnuo na napad Dinama.

“Kalkulirali smo s Petkom, a sada svi dobivaju priliku. Jurić, Andrić, a i Čop, pokušat ćemo svima dati povjerenje. Problem je što svakome treba dati priliku četiri, pet utakmica. Dok ostali zabijaju, malo smo komotniji u toj potrazi za prvom špicom”, zaključio je.

Gdje će Petko?

Mnoge je zanimalo hoće li Petković početi na svojoj novoj poziciji, ofenzivnog veznog, odnosno klasične ‘desetke’:

“Nije definitivno, ali plovit će između špice i veznog. Ovisno o potrebi u tom trenutku”, rekao je Krznar pa usporedio West Ham s Tottenhamom. “Teško je naći poveznice, osim da su velike momčadi iz jake lige. To je za nas izazov, diže tenzije. Takve utakmice su najlakše za nas, u nekim utakmicama moraš podizati igrače, a za ovakve spuštati!”, zaključio je strateg Dinama.


Komentari