SJAJNE VIJESTI ZA DINAMO: Krznar ususret utakmice sezone nahvalio igrače, najavio ono što smo svi čekali!

Foto: GNK DInamo

Ususret prve utakmice Dinama i Villarreala u četvrtfinalu Europske lige, trener Damir Krznar otkrio je odlične vijesti.

Pred novinarima je rekao kako bi za domaći nastup protiv Španjolaca mogao biti spreman i Bruno Petković, koji se oporavlja od ozljede. Istaknuo je kako je njegova želja za nastupom velika, a napredak koji pokazuje najavljuje da se otvara šansa za njegov nastup već u četvrtak.

Dinamo će na Maksimiru u četvrtak navečer igrati svoju novu utakmicu sezone. Ukoliko Petković neće biti spreman za tu utakmicu, Krznar je uvjeren kako će sve biti u redu do gostovanja u Španjolskoj tjedan dana kasnije. Oporavio se i Joško Gvardiol, koji bi mogao biti na terenu barem u dijelu subotnje utakmice protiv Šibenika na Šubićevcu u nastavku 1. HNL. Taj susret 27. kola hrvatskog prvenstva na rasporedu je u subotnjem programu s početkom u 17:05 sati.

Uskoro se vraća i Sadegh Moharrami, još jedan oporavljenik od ozljede, koji bi se u narednih tjedan do 10 dana mogao vratiti u puni ritam trenirajući sa suigračima.

Poslije povratka igrača iz njihovih reprezentacija, Dinamo je usmjerio pažnju na gostovanje u Šibeniku. Krznar je najavio da će u taj susret krenuti s najjačim raspoloživim snagama s obzirom na imperativ pobjede. Krznar je dodao kako će Dinamov fokus biti na nametanju igre, preuzimanju lopte i dominaciji nad protivnikom.

Komentari