SJAJNA POZIVNICA NA NOGOMET: Kranjčevićeva čeka navijače, dosta je praznih tribina

Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX

Uoči početka nove sezone, Lokomotiva je odlučila nešto poduzeti u borbi protiv praznih tribina Kranjčevićeve, što je, nažalost, česta slika u domaćim utakmicama zagrebačkog prvoligaša. Prije novih izazova u borbi za pobjede u 1. HNL, zagrebački klub objavio je cijene članstva za dolazeću sezonu, a za to se neće trebati izdvojiti puno novca – iznos je 150 kuna.

Pogodnosti koje pritom stižu su i godišnje ulaznice za Lokomotivine utakmice za sve članove kluba. Ako se obavi izračun po svakoj pojedinoj prvoligaškoj utakmici koju će Lokomotiva igrati u Kranjčevićevoj, to bi značilo da se na tribine može za manje od devet kuna po susretu.

U svojoj objavi, Lokomotiva je približila postupak prijave za članstvo u klubu i način uplate za člansku iskaznicu, uz uplatnicu s iznosom od 150 kuna.

Hoće li ovo upaliti?

Do sada, Lokomotiva nije imala puno sreće s privlačenjem navijača, osim kada tribine napuni dolazak vodećih hrvatskih klubova sa svojom navijačkom ‘vojskom’. Možda se s novim pristupom to promijeni, a prvi pokazatelj kako stoje stvari dolazi uskoro.

Lokosi će u prvom kolu novog prvenstva za 10 dana na Maksimiru igrati protiv Dinama, a prva domaća utakmica na rasporedu je vikend nakon toga, kada u Kranjčevićevu dolazi Osijek.

U četvrtom kolu će na travnjaku Kranjčevićeve igrati Rijeka, a naredna domaća Lokomotivina utakmica, potkraj kolovoza u sedmom kolu, donijet će još jači test za punije tribine s obzirom na to da u Zagreb dolazi manje zvučni protivnik, koprivnički Slaven Belupo.


Komentari