SJAJNA ATMOSFERA U ZAGREBU: Ovo hvale i u Srbiji, večer će se pamtiti!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Cibona u četvrtom kolu ABA lige nije uspjela svladati jaki Partizan, gosti iz Beograda slavili su sa 79:61, a dan nakon utakmice, još uvijek se priča o atmosferi u KC-u Dražena Petrovića.

Zagreb je ponovno uživao u košarkaškoj večeri, nije bilo pobjede, ali pamtit će se pljesak domaćoj momčadi i gostima iz Beograda. Bila je to atmosfera koja je privukla pohvale i na portalima u Srbiji, a istaknuo ju je službeni profil regionalne ABA lige na Instagramu, s videom koji možete pogledati ovdje.

Nakon poraza domaće momčadi, Cibonin trener Vladimir Jovanović poželio je da ovakve slike bude češće. Srpski stručnjak na klupi zagrebačkih Vukova nada se da će podrška s tribina biti jaka i u nastavku sezone.

Pljesak velikom treneru

Partizan je u Zagreb došao predvođen velikim trenerom Željkom Obradovićem, višestrukim klupskim europskim prvakom, a navijači u Domu Dražena Petrovića pozdravili su trenersku veličinu pljeskom. Poslije pobjede, Obradović je opisao kako je doživio utakmicu, s pohvalnim riječima za današnju Cibonu.

‘Bila je ovo teška utakmica protiv mlade Cibone koja radi dobar posao i sigurno će napredovati’, rekao je veliki srpski košarkaški stručnjak.

Zahvala kluba

Dan poslije utakmice, Cibona je objavom na Twitteru zahvalila svojim navijačima na podršci protiv Partizana, pozivajući ljubitelje košarke da budu uz momčad i kako sezona ide dalje.

Komentari