Sinovi legendarnih braničkih partnera, našli se na klupi Dinama, zamijenjen i Davor Bukovina

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Nakon 23 godine s pozicije tehničkog direktora ili team managera Dinama odlazi Davor Bukovina, a na njegovo mjesto došao je Marko Kuže, prenose Sportske Novosti.

Bukovina je radio sa svim trenerima Dinama, od Otte Barića do Nenada Bjelice, a brinuo o svemu što je bilo vezano za momčad pa čak i oko onoga što se ne tiče same taktike.

Ipak, Bukovina će i dalje ostati u klubu i biti na raspolaganju u raznim segmentima posla, a dakako da će biti velika pomoć svom nasljedniku.

Marko Kuže, sin je Josipa Kužea, legendarnog i mnogima omiljenog trenera Dinama.

Marko je pak, u Dinamo došao prije šest godina kao svojevrsni časnik za navijače te je imao zadatak opet približiti tribine i klub. No, s godinama je otišao u drugom smjeru, a naposljetku je dobio priliku biti team manager u Dinamu II.


Naposljetku, ova promjena u Dinamu zanimljiva je i zbog toga što je upravo i Igor Jovičević postao trener Modrih, a njih dvojica, nasljednički su dream tim njihovih očeva jer preminuli Čedo Jovićević i Josip Kuže bili su legendarni branički partneri u Dinamu.

Mlađe generacije Jovičević i Kuže znaju se od prije jer surađivali su u Dinamu II, a sada će biti partneri u prvoj momčadi, kao njihovi očevi. No, uloge su se nešto promijenile jer kada je Kuže bio trener Dinama krajem 1980-ih Čedo Jovićević bio mu je pomoćnik, a sad će mlađi Kuže pomagati mlađem Jovićeviću.

Komentari

loading...