SENZACIJA PRED VRATIMA: Vedran Ćorluka u 30. će godini potpisati za Bayern

darkroom.baltimoresun.com

Vedran Ćorluka na Euru mogao bi zaigrati u Bayernovom dresu.

Ne taje Bavarci da im je naš reprezentativni stoper na meti već neko vrijeme, sjećamo se, bilo je tako i zimus, kad ga je Guardiola htio dovesti kao obrambenog džokera. Ćorluka je tada odbio napustiti Moskvu bojeći se neizvjesnosti u Münchenu koja bi ga čekala na ljeto s obzirom na Guardiolin odlazak.

Nije želio doći i samo popunjavati rupe do ljeta. Međutim, već se danima govorka, pisale su to i SN, da i Carlo Ancelotti želi Ćorluku, a sinoć je, dakle, do Hrvatske stigla informacija da je Bayern odlučio zaključiti posao. Ne bude li nekih nepredviđenih preokreta, Ćorluka će uskoro potpisati za Bavarce.

Ancelotti traži braniče, a i Guardiola je imao puno problema na tim pozicijama, Ćorlukino iskustvo sigurno bi mu dobro došlo. Nakon Olića, Pranjića i Mandžukića zadnjih godina, još bi jedne Vatrene kopačke mogle juriti europskim travnjacima, braneći bavarske boje.

Ali da ne slažemo ražanj dok nam je zeko još u šumi, treba pričekati da se posao zaključi, jer su još uvijek svi preokreti mogući. O visini transfera zasada možemo samo nagađati, ali spominjala se svota od oko sedam milijuna eura.

Izvor: Jutarnji


Komentari