SENZACIJA! Jose Mourinho stigao u Zagreb po dva hrvatska reprezentativca

Odšteta bi mogla ići sve do vrtoglavih 35-40 milijuna eura.

Portugalski strateg Jose Mourinho stigao je u Zagreb i večeras će na Maksimiru uživo pratiti okršaj kvalifikacija za SP u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine.

Zašto je baš odlučio pogledati ovu utakmicu? Engleski mediji tvrde kako je došao razgovarati s Ivanom Perišićem koji će utakmicu s Ukrajinom gledati s tribina zbog žutih kartona.  Pojedini mediji tvrde kako se ovaj nogometni strateg zanima i za Marcela Brozovića.

Britanski The Sun piše kako je Mourinho odlučio preduhitriti konkurenciju i osobno se dodvoriti hrvatskom reprezentativcu, a jasno je i zašto jer Perišićeve usluge potražuju i Chelsea i Liverpool.

Posrednik ovog transfera trebao bi biti Joseov veliki prijatelj, Predrag Mijatović koji je u dobrim odnosima s njim još iz vremena kada je vodio Real. Mourinho je najavio velike promjene u redovima Uniteda, a Perišića očito vidi na krilnoj poziciji.

Kako je Ivan s Interom vezan do 2020. godine, a ove sezone jedan je od najboljih u momčadi, nagađa se kako bi odšeta mogla ići sve do 35-40 milijuna eura, iako Perišić trenutno vrijedi oko 25 milijuna eura prema Trasnfermarktu.

>>> Zagreb trese navijačka groznica: Ukrajinci ‘opsjeli’ grad

>>> Nema zafrkancije: Policija dala stroge zabrane navijačima za večerašnju tekmu


Komentari