SENZACIJA IZ KATALONIJE: Napadač Vatrenih jedna od glavnih meta Barcelone!

Vijest s primjesom senzacije probila se iz Katalonije u medijski prostor.

Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković jedan je od glavnih kandidata da zamijeni Luisa Suareza na mjestu centralnog napadača Barcelone“, piše katalonski dnevnik Sport.

Vijest je koja zvuči zaista pomalo nestvarno! Barcelonin je prioriret pronaći zamjenu za Luisa Suareza koji još uvijek pokazuje svoj golgeterski instinkt no pomalo ga ipak sustižu godine i čelnici katalonskog diva traže adekvatnu zamjenu za El Pistolera.

Ako bi nova „devetka“ došla ove zime, taj novi igrač do kraja sezone imao bi vremena da se prilagodi novoj sredini, a Suarez bi mu bio neka vrsta mentora.

Sport piše da je na Rujevici susret Hrvatske i Sloavačke pratio sportski direktor Barcelone Eric Abidal, koji je nedavno i na Poljudu pratio utakmicu Hrvatske i Mađarske. U tom trenutku nije bilo poznato koje točno igrače prati, ali sada se nazire da je jedan od njih upravo Bruno Petković.

Petković je dolaskom u Dinamo pretprošlog ljeta bljesnuo na velikoj sceni i skrenuo pozornost na sebe. U sjajnoj Dinamovoj sezoni i uz trenersko vodstvo Nenada Bjelice razvio se u napadača reprezentativnoga kalibra u vrlo kratkom roku.

Postigao je pet golova u osam nastupa za hrvatsku reprezentaciju, od toga četiri u natjecateljskim utakmicama. U 62 utakmice za Dinamo postigao je 21 gol.


Komentari