ŠEF NE DOLAZI NA SASTANAK U SPLIT?! Što Šuker radi dok se donosi odluka godine?

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ma što mislili o nastupu hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu, on je itekako važan i to iz nekoliko kuteva gledišta. Dakako prvo iz socijalnog aspekta jer animozitet između sjevera i juga je već gotovo nepremostiv. Potom iz sportskog aspekta jer Dalmacija je vrlo moćna nogometna regija iz koje potječe podosta hrvatskih reprezentativaca pa je red da ih njihova lokalna publika ima prilike vidjeti te na koncu, a na koncu valja nekada poslušati i igrače kao i izbornika koji silno žele igrati na Poljudu te time ponovo ujediniti Hrvatsku.

Baš je zato dogovoren možda i najvažniji sastanak ove godine na kojem će se raspravljati o uvjetima i mogućnosti da reprezentacija zaigra na Poljudu.

Izvršni direktor Marijan Kustić u ponedjeljak ujutro predvodit će delegaciju HNS-a koja stiže na Poljud. Za istim stolom sjest će predstavnici HNS-a, Grada Splita i Hajduka kako bi se pokušali dogovoriti oko domaćinstva utakmice s Mađarskom.

“Mogu reći da će delegacija Hrvatskog nogometnog saveza doći na sastanak, da ćemo razgovarati i to je najbitnije, to je veliki iskorak”, rekao je  Kustić za Dnevnik Nove TV.

Međutim, nije otkrio tko će sve doći. “Dobro, to ćemo još reći, imamo mi i sastanak. Ali, bit će dobra delegacija”, kaže Kustić.

Šukera, već prema običaju, na velikim sastancima nema, pa ga neće biti niti ovaj put. Kustić je otkrio gdje će biti predsjednik dok će se održavati najvažniji sastanak ove godine.

“Pa bit će dobra delegacija. Predsjednik je i službeno odsutan, ali vjerujte mi da će biti dobro zastupljen”, kaže Kustić.

Planira li se HNS ispričati za zanemarivanje Splita?

“Ponedjeljak je blizu. Znači, bitno je da se nađemo na sastanku, to je već jedan veliki iskorak prema naprijed jer cijelo vrijeme naglašavamo da se problemi mogu rješavati samo za stolom, samo s razgovorom, tako da ja se veselim sastanku. A nakon sastanka, vjerujte da ćete saznati sve”, odgovorio je Kustić.


Komentari