SAZVALI IZVANREDNU KONFERENCIJU: Braća Sinković mijenjaju tijek karijere?

veslanje.hr

Najavili izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj se spremaju objaviti važnu promjenu u karijeri.

Nakon najuspješnije sezone koju imaju iza sebe, uz osvojene zlatne Olimpijske medalje na igrama u Riju, dvostruki svjetski prvaci Martin i Valent Sinković odlučili su promijeniti tijek svoje profesionalne karijere, stoji u priopćenju koje je mnogima dalo za naslutiti kraj jedne prelijepe priče.

No, najvjerojatnije je riječ samo o promjeni discipline, doznaje Vijesti.hr. Naime, duo je spreman postati “dvojac bez kormilara”, točnije umjesto dva vesla, ubuduće će svatko imati po jedno.

Prioćenje braće Sinković:

“Nakon najuspješnije sezone koju imaju iza sebe i osvojene zlatne olimpijske medalje na igrama u Riju, braća Sinković odlučila su promijeniti tijek svoje profesionalne karijere kojim će dovesti u pitanje i svoj dugogodišnji sportski uspjeh.

Što je u nastavku svoje profesionalne karijere odlučio raditi i čime se baviti najbolji svjetski veslački tandem, saznajte na izvanrednoj konferenciji za medije vraće Sinković u srijedu, 16. studenog 2016. u 11:45 sati na zagrebačkom jezeru Jarun.

Zahvaljujemo svim medijima na praćenju i podršci koju su Braći Sinković pružili u dosadašnjoj profesionalno – sportskoj karijeri.”


Komentari