Sandra opet nasmijala urlikom! Ispalila novu brutalnu poruku pa objasnila zašto je izgubila u finalu!

Facebook

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković nije uspjela sedmu godinu zaredom osvojiti naslov pobjednice “Dijamantne lige” u bacanju diska, ona je u petak u finalu u Bruxellesu zauzela treće mjesto s hicem od 64.31 metara.

Pobijedila je Kubanka Yaime Perez sa 65.00m, a drugo mjesto zauzela je Brazilka Andressa de Morais sa 64.65m.

Perković je svoj najbolji hitac u Bruxellesu ostvarila već u prvoj seriji te je s njim držala prvo mjesto sve do posljednje serije iako je Perez u drugoj seriji bacila samo osam centimetara kraći hitac.

No, u posljednjoj, šestoj seriji prvo je De Morais preuzela vodstvo sa 64.65m, no Perez i Perković imale su priliku za uzvrat. Kubanka je iskoristila posljednju šansu i hicem od 65.00m stigla na vrh dok je aktualna olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja Perković u posljednjoj seriji ostvarila rezultat od 62.85m i tako ostala na trećem mjestu.

Bio je to prvi poraz Perković nakon 13 mjeseci i 15 uzastopnih pobjeda. Ona je ove godine pobijedila na sva četiri prethodna mitinga “Dijamantne lige”, u Dohi, Rimu, Parizu i Londonu, no svoju dominaciju nije uspjela potvrditi na finalu u Bruxellesu.

Sandra je doista dala sve od sebe, čak je pokušala i s provjereno uspješnim motivacijskim urlikom prije posljednje serije. “Ovo je tvoje zlato, nemoj srat, bacaj kako treba”, urliknula je Sandra prije posljednje serije. Međutim, motivacija ovaj put nije uspjela kao što je to bilo u finalu Europskog prvenstva kada je sočno opsovala i bacila pobjednički hitac.

Nakon što su se dojmovi slegnuli Sandra je na svom Instagramu objasnila što joj se dogodilo i kako je ispustila zlato.

“Lagala bih kada bih rekla da nisam potresena finalom Dijamantne lige. Pobjeda mi je navika i stalno se trudim održati formu. Ipak, zbog problema sa zdravljam posljednjih dana, moje tijelo nije uspjelo nadvladati umor i nisam uspjela obraniti titulu. Poraz ne postoji u mom rječniku i ovo je tek mala prepreka na cesti do slave. Kao i uvijek, zahvalna sam svima za ljubav i podršku, šaljem vam pozdrave i poljupce iz Belgije. Sezona još nije gotova”, poručila se Sandra.

Piše Bruno Herljević


Komentari