SAMMIR SE RUGA NAKON POBJEDE LOKOMOTIVE: Zbog njegove objave neki su izgubili živce, pa ga žestoko vrijeđali!

Veznjak Lokomotive Sammir, bivši hrvatski reprezentativac i Dinamov igrač, objavom na Instagramu uzburkao je javnost kao što je nekada to činio kontroverznim ispadima u javnostima, često pogonjenih alkoholom.

Naime, 33-godišnji Sammir je stekao reputaciju igrača koji voli izlaske i zbog toga je često bio meta kritika, a Lokomotiva je klub koji godinama ima veliku suradnju s Dinamom iz Zagreba što je također izazvalo negativne komentare na njegovu objavu. Ipak, Sammir je čini se omiljeniji igrač među navijačima Lokomotive i njegova objava je ipak naišla na uglavnom pozitivne komentare, pa su uvredljivi komentari ipak bili u manjini.

“Dobro jutro. Gdje ste hejteri? Da vas pitam sada? Što ćete sada reći? Lokomotiva je u Ligi prvaka i u finalu Kupa Hrvatske!!!” napisao je Sammir na svom Instagram profilu, a ista ta objava osvanula je i na službenom Twitter profilu Lokomotive.

Podsjetimo, Sammir je u Lokomotivu stigao početkom rujna prošle godine i od tada je za klub zabilježio 15 nastupa u svim natjecanjima pri čemu je podijelio dvije asistencije.

Lokomotiva je u HNL-u osvojila drugo mjesto i tako izborila nastup u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, što je povijesni uspjeh ovog kluba. Također, Lokomotiva se plasirala i u finale Kupa Hrvatske gdje će 1. kolovoza igrati protiv Rijeke.


Komentari