SADA JE SVE JASNO! Low objasnio zašto gura ruke u gaće i ‘šnjofa’ vlastite testise i stražnjicu

Twitter.com

Low se kad tad morao suočiti s pitanjem o tome zašto njuši prste nakon što njima prokopa do dna svojih bokserica.

Nakon što su snimke njemačkog izbornika kako njuši svoje testiste i stražnjicu obišle i najskrovitije kutke interneta, bilo je samo pitanje trenutka kada će se netko od novinara ohrabriti i upitati o čemu se zapravo radi. Svi koji imalo prate Euro 2016. ostali su zgroženi nehigijenskim ponašanjem njemačkog izbornika. Naime, ovaj, naizgled gospodin javnost šokira “prčkanjem” po svojim gaćama, što i nije najveća tragedija, ali to što te prste kasnije i pomiriši, jest. Prvo Low provjeri stanje s prednje strane, a onda i tamo gdje sunce ne sija i to sve na očigled navijača i kamermana. 

Konferencija ze medije na kojoj se pojavio u srijedu nudila je mogućnost da se sazna što to on točno radi, a ovo je objašnjenje 56-godišnjaka:
“Iskreno, i ja sam vidio fotografije. Očito je da se neke stvari rade nesvjesno uslijed navale adrenalina i pojačane koncentracije. Dogodilo se i zbog toga se ispričavam. Pokušat ću se u budućnosti drugačije ponašati.” prenosi Net.hr

Podsjetimo, Löw je tijekom 2:0 pobjede protiv ukrajinske reprezentacije snimljen s rukama u prednjem dijelu unutrašnjosti svojih hlača. Potom je sjeo na klupu s koje vodi momčad i pomirisao ruku. Na treningu njemačke reprezentacije isto je napravio nakon što je prste gurao u stražnjicu.

Kamermani će na utakmici Poljske i Njemačke, Lowa budno pratiti, pa ćemo i saznati hoće li se moći kontrolirati u novim naletima adrenalina.


Komentari