‘Sad su nam mnoge momčadi slabe nakon Tottenhama’ Šimić vjeruje da Dinamo može ući u polufinale

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Slavni bivši Dinamovac, Dario Šimić za Dnevnik Nove TV komentirao je veliku pobjedu ‘modrih’ protiv Tottenhama. Šimić smatra da je ovo jedna od najvećih europskih pobjeda u povijesti Dinama, te da ju nitko nije očekivao.

Riječi hvale imao je i za Mislava Oršića koji je proglašen i najboljim igračem tjedna u Europskoj ligi.

“Ja mislim da se ne treba više što posebno pričati, on je jučer sve rekao, ali nije to samo jučer. On otkad se vratio igra fenomenalno. On je moderan igrač. U jednom trenutku se možda malo izgubio, otišao je u Koreju, mi ga nismo vidjeli kakav je to igrač. A otkad se vratio, podsjetimo se da je i Atalanti dao tri gola, igra u oba dva smjera. On nije iznenađenje, nego konstanta”, kaže Šimić i dodaje da će Oršić biti veliko pojačanje za vatrene.

“No za ovakav rezultat, naravno, treba cijela momčad, golman, obrana i vezni red i naravno egzekutor”, komentira Dinamovu pobjedu nad Englezima.

Otkrio je i što očekuje u utakmici s Villarrealom.

“Sad nam izgleda slab Villarreal nakon Tottenhama. Sad su nam mnoge momčadi slabe jer Tottenham je u samom vrhu svjetskog nogometa. Villarreal je tipična španjolska momčad koja voli posjed i igru, ali ovakav Dinamo može igrati protiv njih, usudio bih se reći da smo blagi favoriti, 60:40. Nisu ni oni u nekoj bajnoj formi, mislim da su 7. ili 8. u Španjolskoj, pa nam se šanse povećavaju”, zaključuje.



Komentari