PPD ZAGREB U POTPUNOSTI NEMOĆAN PROTIV PSG-a! Za osminu finala treba se dosta potruditi

Foto: Instagram/RK Zagreb

Rukometaši PPD Zagreba su u posljednjem susretu 12. kola skupine B rukometne Lige prvaka izgubio od Paris Saint-Germaina 33:28 (19:13) te time u Parizu upisao šesti poraz u skupini.

Zagrepčani su pružali dobar otpor protiv PSG-a, posebice u drugom dijelu u kojem je bio bolji s 15:14. Nažalost, to nije bilo dovoljno za ukupno slavlje jer je pariški sastav prvo poluvrijeme dobio 19:13.

Zagreb je dobro ušao u susret i u prvih deset minuta je bio u egalu. PSG potom ubacuje u brzinu više i do kraja poluvremena je pobjegao na +6. U drugom poluvremenu PSG je imao i + 9 (24:15), no Zagreb se približio na tri gola zaostatka (29:26). Ipak, više od toga nije išlo i PSG je na koncu slavio 33:28.

PSG su do 11. pobjede predvodili Uwe Gensheimer s devet i Mikkel Hansen sa sedam golova, dok su kod Zagreba najefikasniji bili Senjamin Burić s tri te Gregor Potočnik, Matej Hrstić, Tin Kontrec i Zlatko Horvat s po dva gola.

PSG vodi na ljestvici s 22 boda, Pick Szeged je drugi s 19 bodova, Flensburg-Handewitt na trećem mjestu ima 12 bodova, a zatim slijede Nantes (11), PPD Zagreb (10), Zaporožje (9), Celje PL (7) i Skjern (6).

Hrvatskom prvaku sada slijedi možda i ključna utakmica za plasman u osminu finala, dvoboj protiv Flensburga u nedjelju 24. veljače.


Komentari