PPD ZAGREB IMA NOVOG GOLMANA! To neće biti prvi put da igra za hrvatskog prvaka

Foto: Screenshot/PPD Zagreb

Zagrebački rukometni klub PPD Zagreb potpisao je dvogodišnji ugovor s povremenim hrvatskim reprezentativnim vratarom Matejom Ašaninom, objavljeno je na stranicama hrvatskog prvaka.

Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin pojačat će redove hrvatskog prvaka narednog ljeta, a prije PPD Zagreba nastupao je za portugalski Sporting, njemački Balingen, španjolski Ademar Leon, Varaždin i Split.

Za 203 centimetra visokog čuvara mreže ovo će biti drugi puta u karijeri da brani boje najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba. Nastupao je za hrvatsku kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a sa seniorskom izabranom vrstom osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni prošle godine.

“Jako smo sretni što se Matej vraća u redove PPD Zagreba. Njegovu karijeru pomno pratimo unazad nekoliko godina i zato sa sigurnošću možemo reći da smo našli kvalitetno vratarsko rješenje. Ugovor je potpisan na period od dvije godine, ali mi u Mateju vidimo vratara za duži period. Njegovo međunarodno iskustvo, kao i nastupi i osvojeno mediteransko zlato u Tarragoni, garancija su njegove kvalitete”, poručili su iz uprave PPD Zagreba.

Podsjetimo, Zagreb je prošlog vikenda osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka.


Komentari