Otac mlade rukometne nade otkrio: ‘Moj Ivan je svaki dan pio tajni napitak’

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

I dalje se mogu čuti kritike na račun hrvatske rukometne reprezentacije, koja najblaže rečeno, nije briljirala na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

No, u svemu lošem uvijek se nađe i nešto dobro. Mladim nadama Ivanu Martinoviću i Halilu Jaganjcu teško da netko može nešto zamjeriti.

Tata Zoran Martinović rekao je kako su bili ljutiti rezultatima, ali sve su to podnijeli mirno. Inače, njegova cijela obitelj, otac Zoran, majka Dubravka te sestre Ana i Kristina i brat Marin, žive u Beču.

“Razočaranje rezultatima nismo podnijeli huliganski, u našoj se obitelji ne psuje. Psovanje je znak nemoći. Bili smo ljutiti”, rekao je za 24sata.

Obitelj se nakon svake utakmice čula s Ivanom, to im je bio ritual. Rekao je kako Ivan nije bio bijesan, već tužan te da je imao osjećaj da im je pružena prilik koju nisu iskoristili.

Tata Zoran kaže kako je svoju djecu od malena učio dobro motivirati, tako je njima i čitavom timu obećavao odlazak u McDonalds ako pobijede protivnički tim. To je uvijek upalio.

Svo četvero djece završili su u rukometu. Otac rukometnih zvijezda rekao je tajni recept za prirodni napitak, koji su dečki svakodnevno pili nakon treninga.

“Napitak je na bazi kozjeg mlijeka, a u njega se doda žlica kokosovog maslaca, banana, jedno jaje, orašasti plodovi (orasi, lješnjaci, bademi…) i velika žlica meda. Začiniti s malo cimeta i ubaciti u dobar blander s ledom treni koji će zaštiti vitamine i namirnice od izgaranja”, pojasnio je.

Komentari