Kauboji se vratili u Zagreb! Na dočeku nigdje nikoga: ‘Razočarani smo i podbacili smo u svakom smislu’

FOTO: HRS

Nakon što je završila njihova avantura na Svjetskom prvenstvu u Zagrebu, Kauboji su se vratili u Zagreb.

Njihov doček bio je bitno drugačiji od onog kada su na aerodrom “Dr. Franjo Tuđman” sletjele rukometašice s europskom broncom oko vrata.

Na aerodromu na dočeku Kauboja nije bilo gotovo nikoga. Tek nekoliko ljudi iz navijačke skupine “Mi Hrvati” iz Bjelovara i Punta koji su razvili transparente.

“Nije ništa bolje nego sinoć, teško je. Već sam rekao da nismo bili pravi, nije ovo bio naš turnir i treba sada napraviti reset i krenuti u nove pobjede.

Moramo ostaviti ovo iza nas, nismo našli našu poznatu igru i moramo je naći za 40 dana kada nas čeka jako težak turnir, ali uvjeren sam da možemo proći. Je li jučer bilo povišenih tonova? Nije, ovdje je uvijek odlična atmosfera, atmosfera je uvijek odlična i tako će ostati”, rekao je Domagoj Duvnjak za 24sata.

Marino Marić rekao je kako su “razočarali i podbacili u svakom segmentu”.

“Pametnije je jutro od večeri, ali razočarani smo i podbacili smo u svakog segmentu. Sve su naznake bile da će biti odlično, imali odličan ždrijeb, vidjeli se u polufinalu, a od početka mučenje. Nismo bili ni brzi ni atraktivni, i za gledatelje je to bilo mučenje gledati. Mi smo probali, svi smo htjeli, trudili se, ali i emocionalno smo podbacili, posebno zadnju utakmicu. Nedostajala nam je i potpora na koju smo navikli”, rekao je Marić.

Rukometaši su, podsjetimo, ispali već u prvom krugu natjecanja te se nisu uspjeli plasirati u četvrtfinale. Iako je Katar išao ‘na njihovu ruku’ i uspio pobijediti Argentinu, naši rukometaši to nisu iskoristili.

U zadnjoj su utakmici doživjeli težak poraz od Danaca te se oprostili od bilo kakve medalje sa Svjetskog prvenstva.


Komentari