HRVATSKI DVOBOJ U POLUFINALU SEHA LIGE! PPD Zagreb poražen od Tatrana iz Prešova

Foto: PPD Zagreb

U posljednjem kolu, 18. kolu ligaškog dijela regionalne rukometne SEHA lige hrvatski predstavnici pretrpjeli su domaće poraze, Nexe je u Našicama izgubio od Meškova iz Bresta s 26-29 (17-17), dok je PPD Zagreb poražen od Tatrana iz Prešova s 28-29 (16-15), pa će igrati međusobno u polufinalu na završnom turniru koji će se igrati u Brestu od 2. do 4. travnja.

PPD Zagreb je ligaški dio okončao na drugoj poziciji s 39 bodova, koliko je sakupio i treći Nexe te četvrti Meškov. U trokutu ta tri sastava najbolji omjer u međusobnim susretima ima PPD Zagreb, drugi najbolji je Nexe, dok je domaćin za vršnog turnira Meškov najslabiji po tom kriteriju te će stoga u polufinalu morati igrati protiv najboljeg sastava iz ligaškog dijela, skopskog Vardara koji je sakupio 42 boda.

U dvoboju Nexea i Meškova najefikasniji u našićkom sastavu bili su Halil Jaganjac s pet i Vladan Lončar s četiri gola, dok je Meškov do pobjede predvodio Darko Đukić s devet pogodaka.

PPD Zagreb je protiv Tatrana predvodio Valentino Ravnić s pet golova, dok je Bruno Butorac s devet pogodaka bio prvi strijelac Tatrana, koji je sa 36 bodova natjecanje okončao na petoj poziciji.


Komentari

loading...
-->