ROMANTIČNI ZLATNI DEČKO KOJI JE POKORIO EUROPU: Bojao se cura, sve dok nije došla ona…

Filip Hrgović rođen je 4. lipnja 1992. godine, a već je krenuo ispisati stranice hrvatske boksačke povijesti…

Zagreb ima svog europskog prvaka u supeteškoj kategoriji – Filip Hrgović nakon Mate Parlova drugi je koji je uspio osvojiti europski tron. Iako su mu tek 23 godine, ovaj mladi boksač iza sebe ima zavidnu sportsku karijeru pa se tako za OI u Londonu borio  s nepunih 19 godina i dvaput zapeo na posljednjoj stubi, i to za po jedan bod, na SP-u protiv Kazahstanca Dička i na kvalifikacijskom turniru protiv Rusa Omarova.

Od  tada, kako kaže, sanja trenutak u kojem će pokazati ”čija je najjača” u Europi, što je i dokazao. Pripadnice ljepšeg spola na markantnog mladog boksača nisu ostale ravnodušne, međutim jedna loša vijest – Filip ima djevojku, a ako je vjerovati medijima, njegova djevojka prava je ljepotica koja se javnosti predstavila u Bergamu. Lijepa Sesvećanka studentica je treće godine Ekonomskog fakulteta i odbojkašica drugoligaša Dubrave, piše Večernji list.

Obitelj_Hrgovic
Screenshot/HRT

Zajedno su već godinu i pol dana, a Filip priznaje kako se prije nje, bojao djevojaka kako ga ne bi odvukle od boksa.

Ne bih voljela biti u prvom planu i baš je ovo bio prvi Filipov meč koji sam gledala uživo. Pored ringa sve to izgleda brutalnije nego na televiziji” rekla je svojevremeno u izjavi za medije, a sudeći po količini poljubaca nakon Filipove pobjede, čini se kako ovom paru u vezi cvjetaju ruže.

”Kada je on u Zagrebu, mi smo gotovo svakodnevno zajedno, nerijetko i trčimo zajedno, a ja znam doći i na njegov trening”, rekla je Marinela za medije. Osim djevojke, podršku mu pružaju i njegovi roditelji, posebno njegov mlađi brat Matija.

hrgovic_oi.jpg.688x388_q85_crop_upscale
Screenshot/HRT

Podsjetimo, Filip je osvojio naslov europskog prvaka u superteškoj kategoriji, naime on je u finalu EP-a u bugarskom Samokovu svladao Nijemca Floriana Schulza jednoglasnom odlukom sudaca sa 3-0.


Komentari