RIJEKA SKINULA DINAMO S TRONA: Modri ne pamte ovako bolan poraz

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Modri su u nedjelju slomljeni napustili travnjak.

U susretu 9.kola Prve HNL-a Rijeka je potopila Dinamo s nevjerojatnim rezultatom 5:2 i izgurala ih s trona. Riječani su se tako popeli na vrh ljestvice s 23 boda, drugi je Osijek s 22, a tek na trećem mjestu čuče Modri s 19 bodova.

Ekplozivan start

Već u 17. sekundi domaćini su poveli iskoristivši nesporazum u modroj obrani. Priliku je iskoristio Gavranović i poljuljao Dinamo. Ali, hajde, još su se Zagrepčani mogli povratiti, bar su se nadali tome. Čini se da ih je ekspresni pogodak toliko potresao da do kraja prvog poluvremena nisu došli k sebi, što je pak iskoristio Gorgon i zabio za 2:0.

“Pet komada”

Po svemu viđenom, Rijeka je trebala imati i veću prednost u prvoj polovici, ali sve su oni to nadoknadili u drugom dijelu. U 50. minuti za 3:0 zabio je Vešović, zatim u 55. minuti, ponovo Gorgon za 4:0. Tek pred sam kraj utakmice probudili su se dinamovi topnici, u 81. minuti Soudani, a u 86. Pavičić, ali bilo je prekasno.

Između njih se u 82.minuti ugurao Vešović s još jednim, petim pogotkom.

Konačni rezultat 5:2 Dinamovce je pognutih glava i slomljenog duha poslao u svlačionice dok je stadionom odzvanjalo “Pet komada, pet komada”.


Komentari