RIJEČI HRVATA KOJE ĆE ODJEKNUTI EUROPOM! Junak devastiranog prvaka Europe: ‘Bog je nagradio Vardar’

Najbolji igrač Vardara i ‘final foura’ rukometne Lige prvaka, bio je hrvatski rukometaš i reprezentativac, Igor Karačić. Nažalost, Vardarov veliki naslov prvaka pada u drugi plan jer klub je pred propasti i gašenjem zbog golemih financijskih problema, ali dečki, na čelu s Karačićem, svejedno su ga, čak i bez plaća, doveli do prvaka, onako za kraj.

Karačić je dao posljednji atom snage za klub kojem propast postaje najbolji prijatelj. Zbog ozljede koljena i temperatura, Karačić je iznesen s terena na utakmici protiv Barcelone, a samo dan kasnije čovjek je sudjelovao u pobjedu Veszprema s tri gola i pet asistencija.

Vardar je imao vrlo uspješnu sezonu, ali sljedeće ga već možda neće biti jer su svi igrači dobili papire i dogovorili si transfere u klubove diljem Europe. Plaće ne dobivaju mjesecima, ništa ih realno ne veže za makedonskog prvaka, a Karačić je objasnio zašto su i kako dogurali do kraja.

“Presretni smo. Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu, pogotovo zato jer je Vardar opet najbolji klub u Europi. Otpisali su nas ove godine, ali nije nas to zanimalo. Kao mala djeca smo se igrali rukometa svaki dan na svakom treningu. Uživali smo, stvorili smo pozitivnu atmosferu i ovo nas je samo dragi Bog nagradio na kraju. Da veličanstveni Vardar završi na veličanstveni način”, rekao je Hrvat.


Komentari

loading...
-->