REPKA UVESELILA MALE PACIJENTE: Djeca upoznala svoje nogometne idole (FOTO)

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Najmlađim pacijentima današnji dan bio je barem malo ljepši od ostalih.

Inina donacija u iznosu od 150 tisuća kuna koju je prof.dr.sc. Anti Ćorušiću, ravnatelju Kliničkog bolničkog centra, uručio g. Tvrtko Perković, izvršni direktor PF Korporativnog centra u Ini, omogućit će KBC-u Zagreb sanaciju prostora Zavoda za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Male pacijente posebno je razveselio posjet hrvatskih nogometnih reprezentativaca Modrića, Rakitića, Ćorluke, Mandžukića i Subašića koji su im zajedno s izbornikom g. Antom Čačićem tom prilikom podijelili prigodne poklone. Osim ove, INA je pripremila donacije za još pet pedijatrijskih odjela diljem Hrvatske koje će tijekom studenog i prosinca posjetiti zajedno s partnerima.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

G. Perković tom je prilikom izjavio: „Suradnja s KBC Zagreb na neki način je postala tradicija te me veseli što je INA i ovom prilikom mogla doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju najmlađih pacijenata. Pomaganje zajednici u kojoj djelujemo Inino je jasno opredjeljenje kao društveno odgovorne tvrtke. Ovo je prva od šest donacija pedijatrijskim odjelima koje će INA uručiti do kraja godine kako bismo pomogli onima kojima je to najpotrebnije.“

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

„Upravo zbog kontinuirane podrške i pomoći Ine, KBC Zagreb realizirao je do sada brojne projekte koji su omogućili bolju skrb i liječenje naših pacijenata. Drago mi je da ćemo i ove godine zahvaljujući ovoj donaciji unaprijediti rad i usluge liječenja na Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb te zahvaljujem Ini na podršci, a hvala i hrvatskim nogometnim reprezentativcima čiji je posjet zaista razveselio naše male pacijente“, izjavo je prof.dr.sc. Ante Ćorušić, Ravnatelj KBC-a Zagreb.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Prof.dr.sc. Boris Filipović-Grčić, predstojnik Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb, dodao je: „Namjena ove Inine donacije je sanacija prostora Zavoda za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb. Na ovom Zavodu, koji se sastoji od dva dijela za intenzivno liječenje i intenzivnu njegu novorođenčadi sa ukupno 28 bolničkih postelja, tijekom godine zbrinemo oko 350 novorođenčadi s područja cijele Hrvatske, a planiranim uređenjem osigurat će se bolji uvjeti liječenja i boravka za naše pacijente“.


Komentari