RAZVOJ DRUŠTVA I SPORTA: KK Cedevita organizira ‘case study’ koji maštovitim studentima donosi bogate nagrade

kkcedevita.hr

Natjecanje “Najbolji mali europski klub”.

Iz redova KK Cedevite vjeruju da kontinuirano kao košarkaški klub rade na razvoju društva i sporta u Hrvatskoj.

Ovu tvrdnju odlučili su dokazati case study natjecanjem nazvanim “Najbolji mali europski klub” s kojime žele razviti svoj odnos sa studentima. U ovom trenutku, cilj KK Cedevite je raditi na povećanju broja posjetitelja na utakmicama, osviještenosti zajednice o klubu, povećanju cjelokupnog zanimanja za košarku i sport te integraciji kluba u društvo.

S obzirom na te činjenice, ovaj zagrebački košarkaški klub poziva sve zainteresirane da naprave plan pozicioniranja kluba u društvu, te povećanja posjećenosti utakmica i gledanosti. Osim toga, pitanje je i kako izgraditi osjećaj pripadnosti klubu te stvoriti lojalnost građana prema KK Cedeviti u budućnosti.


Natječaj je otvoren za sve redovne i izvanredne studente (sveučilište/veleučilište) preddiplomskog i diplomskog studija, te osobe koje su završile studij u protekloj godini (završetak studija u periodu od 1.2.2016. do 1.2.2017.) u Republici Hrvatskoj. Timovi moraju biti sastavljeni od najmanje jedne osobe pa do najviše četiri, a članovi mogu biti s različitih sveučilišta/škola/veleučilišta.

Oni timovi koji ponude najbolja rješenja, bit će pozvani u finale gdje će svoje ideje predstaviti pred žirijem koji se sastoji od članova vodećih pozicija KK Cedevite i Atlantic Grupe. Žiri će nakon održanih prezentacija odabrati pobjednike koji mogu osvojiti sljedeće nagrade:

  • 1. mjesto – 10 000 kuna, mogućnost odrađivanja prakse u KK Cedevita, godišnje ulaznice za utakmice kluba.
  • 2. mjesto – 7 500 kuna, godišnje ulaznice za utakmice kluba, košarkaška oprema.
  • 3. mjesto – 2 500 kuna, godišnje ulaznice za utakmice kluba, košarkaška oprema.

Prijave traju od 1. veljače do 15. veljače 2017. godine i one se obavljaju slanjem e-mail poruke s ispunjenim obrascem na e-mail adresu [email protected].

Rješenja se potom moraju predati do 15. ožujka, dok je objava finalista 11 dana kasnije, odnosno 26. ožujka. Više informacije možete pronaći na sljedećem linku.

Komentari