Rastopit ćete se kada pogledate video: Ovo je najslađi navijač Vatrenih

FOTO: HNS / Instagram

Našu nogometnu reprezentaciju čeka novi izazov u Rusiji – u nedjelju 1. srpnja u 20 sati Hrvatska igra tešku utakmicu protiv Danske za prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Osim, naravno, igrača koji se pripremaju za odlučujuću utakmicu, navijači su također već na nogama, a Dejan Lovren, stoper hrvatske nogometne reprezentacije, otkrio je onog najšarmantnijeg.

Naime, nogometaš je na svom profilu na Instagramu podijelio video preslatkog plavokosog dječačića u kockastom dresu, starog godinu i pol, dok gleda snimku s utakmice naših nogometaša prilikom slušanja himne prije, istovremeno nabrajajući svakog od njih.

Mali smo, ali ćut će svi za nas! ???????? ?????

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Mališan, kao što možete čuti u videu, zna imena većine njih, a Lovren je to lijepo sažeo u svom opisu: “Mali smo, ali čut će svi za nas!

Lovrenove pratitelje video je oduševio i raznježio, a vjerujemo da ni vi nećete ostati ravnodušni. Uz to, ovaj mališan nema ni dvije godine, a već poznaje nogometnu repku bolje od brojnih navijača!

Hrvatsko–danski okršaj u Nižnjem Novgorodu, podsjetimo, bit će šesta međusobna utakmica ovih dviju reprezentacija, a do sada je svaka reprezentacija ostvarila po dvije pobjede.


Komentari