Rakitić poslao poruku Boysima: “Poručujem Bad Blue Boysima da su dobrodošli”

Foto: PIXSELL/Marko Prpić

Dinamo iz Zagreba ovaj četvrtak će na stadionu Sanchez Pizjuanu istrčati u play offu za plasman u osminu finala Europske lige protiv Seville od 21 sat, a utakmicu je najavio i legendarni Ivan Rakitić koji se veseli utakmici.

Sevilla je do pobjede u prošli petak protiv Elche 2:0 imala niz od tri neriješene utakmice, ali Rakitić ne misli kako je njegova momčad u padu forme.

Pohod na Sevillu najavili su i navijači Dinama, BBB, kojih će u Andaluziji biti oko dvije tisuće, a Ivan se veseli njihovom dolasku i zato što njegov otac navija za Plave.

Sportsko ozračje

Svi u Sevilli se nadaju kako će gostovanje Boysa proći u pravo sportskom ozračju, a tome nada i bivši Vatreni.

“I ja se nadam, jer tada bi rekli – Ivane, ti si kriv, tvoji Hrvati su došli. No ja se nadam da nikakvih problema neće biti. Navijači Seville vrlo su strastveni, glasni i mislim da u Španjolskoj nema bolje atmosfere nego na našem stadionu. Drago mi je da dolazi tako velik broj Dinamovih navijača, a najviše bih volio da se sprijatelje sa Sevillinima. U svakom slučaju, očekujem pravu, sportsku atmosferu, uz glasno navijanje. I još jednom poručujem Bad Blue Boysima da su dobrodošli”, dok na utakmicu dolazi i otac no ne zna se za koga će navijati:

“Dolazi, naravno. A za koga će navijati, trebali biste njega pitati. Nadam se da će biti na mojoj strani, jer pobjednik je jasan”, poručio je Rakitić iz Seville za Tportal.


Komentari