RAKITIĆ DOZNAO KATASTROFALNE VIJESTI! Barcelona ga je preveslala kao nikog do sada

Mjesecima se već lamentira o tome hoće li hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić napustiti Barcelonu na kraju sezone. Podsjetimo, Rakitić prošloga ljeta imao vrlo bogatu ponudu PSG-a, ali ju je odbio jer mu je trener Valverede obećao da će igrati u prvoj postavi, odnosno obećan mu je i novi, još bolji ugovor.

Prvo obećanje je ispunjeno, ali ovo drugo, što je Rakitiću vjerojatno i važnije, ipak nije. Barcelona je otezala s produljenjem ugovora mjesecima, a pritom je potpisivala jnova pojačanja i ugovarala nove unosne angažmane. Rakitić ugovor nije dobio, a kako tvrdi ESPN, niti neće.

Rakitić svaki puta iznova naglašava kako želi ostati na Camp Nou i kako mu je ovdje odlično, ali da se i nada kako će dobiti novi ugovor.

Međutim, izjava predsjednika Josepa Bartomeua neće mu se svidjeti. Naime, rekao je kako će sve učiniti da Rakitića zadrži u klubu, ali da mu neće dati veću plaću.

Ako se pogleda s te strane, ružno je to iskorištavanje Rakitića, jer igraju na kartu da Hrvat voli igrati u Barceloni s Lionelom Messijem i društvom i koriste maksimalno njegov potencijal. Rakitić je trenutno nezamjenjiv u Valverdeovu sustavu, ali dođe li ponuda, kao ona lanjska na primijer, Rakitić vjerojatno neće puno dvojiti.


Komentari