Ragbijašice Mladosti osvojile 3. mjesto na turniru u Italiji

Ekipa ženskog akademskog ragbi kluba Mladost ovaj vikend sudjelovala je na 6. po redu Snow Rugby turniru u Italiji (Tarvisio) i nakon dva dana i odigranih 6 utakmica, osvojila 3. mjesto!

ragbi 4

Snow rugby Tarvisio spada u jedan od najpoznatijih snow rugby turnira, igra se dva dana, na dva terena, a ove godine sudjelovalo je 20 muških i 8 ženskih ekipa iz cijele Europe. Prvi dan Mladostašice su otvorile pobjednom nad Talijanskom ekipom rezultatom 7:6, a do kraja dana upisale su još jednu pobjedu nad austrijskom ekipom (5:3) te poraz s minimalnom razlikom (5:6) od Njemačke ekip Oktoberfest. S obzirom na odlične rezultate prvoga dana, drugi dan započeo je utakmicom četvrtfinala u kojoj su Mladostašice ponovno uvjeriljivo pobjedile talijansku ekipu (6:2) te izborile polufinale.

ragbi 2

U polufinalu dočekala ih je ekipa Munchen RFC-a koja je na kraju neizvjesne utakmice slavila pobjedom 6:5 i plasirala se u finale u kojem ih je čekala ekipa Oktoberfesta dok je pred ekipom Mladosti ostala borba za treće mjesto. U završnoj utakmici Mladostašice su uspješno svladale austrijsku momčad te nakon dva dana, 6 utakmica i 4 pobjede, turnir završile osvajanjem nevjerojatnog 3.mjesta.

ragbi 1

Tijekom cijelog turnira Mladostašice su imale i veliku navijačku podršku od strane ragbi kluba Lokomotiva (Zagreb) i ragbi kluba Olimpija (Slo) koji su također sudjelovali na turniru u muškoj konkurenciji.

U ime cijelog kluba čestitke svim curama na odličnom uspjehu, bravo za nove cure, ali i pohvala starijima koje su dodatno povukle drugi dan. Ako i vi želite početi trenirati s njihovom malom, ali simpatičnom i ambicioznom ekipom, javite im se. Zabava, pustolovine i uspjesi su zagarantirani!

ragbi 3


Komentari