PROVJERITE ŠTO SU ODLUČILI: Engleski savez donio riješenje o Bilićevoj suspenziji

Facebook

Biliću je prijetila suspenzija zbog toga što je nakon utakmice rekao kako je sudac “podlegao pritisku Leicesterovih navijača”.

Engleski nogometni savez ipak je odlučio kako neće pokrenuti stegovni postupak protiv Slavena Bilića i napadača West Hama Andyja Carrolla. Protiv njih je pokrenut disciplinski postupak zbog negativnih izjava o sucu Jonathanu Rossu nakon utakmice West Hama i Leicestera.

Carroll je komentirao nepostojeći jedanaesterac u posljednjim sekundama utakmice rekavši kako je sudac napravio kompromis jer je dosudio ranije penal za West Ham. Biliću je prijetila suspenzija zbog toga što je nakon utakmice rekao kako je sudac “podlegao pritisku Leicesterovih navijača”.

Ipak, Bilić je možda izgladio situaciju posuvši se pepelom nakon što je shvatio da FA jako pazi na izjave trenera i igrača. “Nije mu bilo lako, suosjećam s njim. Utakmica je bila vrlo važna i bio je pod velikim pritiskom, nogometni savez i akteri utakmice trebali bi olakšati sucima posao, a ne im ga otežavati. Nije bilo lako suditi tu utakmicu”

Na kraju su Bilić je ipak prošao s upozorenjem, a Carroll je dobio svojevrsni ukor, a u slučaju ponavljanja bit će kažnjen.

>>> POKRENUTA ISTRAGA PROTIV SLAVENA BILIĆA: Malo je pretjerao s izjavama?

Komentari