PROCURILA PRIČA IZ LOŽE: Nećete vjerovati što je Zdravko Mamić rekao Brbiću za vrijeme derbija

Savjetnik Dinama se, kako pričaju, uoči utakmice došetao do Brbića i poručio mu pred svima…

Otkako je otišao s čelnog mjesta u Dinamu i preuzeo mjesto savjetnika kluba, Zdravku Mamiću izgubio se svaki trag. Oprostili smo se od naglih ispada, psovki i temperamentnog ponašanja i već ga pomalo i zaboravili. No, tu i tamo procuri neka informacija ili osvane neka izjava pa nas podsjeti kako je Mamić još uvijek tu negdje.

Jedna takava pojavila se nakon utakmice polufinala Kupa u kojoj je Dinamo nadigrao Hajduk sa 4:0. Mamić je derbi odgledao iz svečane lože, a nedaleko od njih sjedila je nova garnitura vodstva Hajduka, Slaven Marasović, Ante Šalinović, Anthony Marinov, a u njihovoj je blizini pak sjedio bivši predsjednik Uprave Marin Brbić, prenosi Večernji. Uglavnom, shvatili ste da su svi u jednom momentu bili na hrpi, a Mamić je tada, navodno, pred svima kazao jednu poprilično pozitivnu i iznenađujuću rečenicu.

Savjetnik Dinama se, kako pričaju, uoči utakmice došetao do Brbića i poručio mu pred svima, “Ovaj gospodin i ja nismo bili u dobrim odnosima ali, slušajte 
me svi, on je bio spasitelj Hajduka“, izjavio je Mamić koji je bio na ratnoj nozi s Brbićem gotovo od onog momenta kada je ovaj došao u Hajduk, a Brbić mu je čak i zabranio dolazak u poljudsku ložu zbog kravala kojeg je Mamić priredio prije dvije godine.

>>> BREKALO POKAZAO ŠTO ZNA: Briljirao golom na derbiju, a onda dao poprilično čudnu izjavu


>>> HAJDUK SE SVJETSKI OSRAMOTIO NA MAKSIMIRU: Pogledajte kako Dinamo demolirao najljućeg rivala (VIDEO)

 

Komentari