PROBLEMI PRIJE EUROPE: Dinamu ozlijeđen napadač, stanka bi mogla biti duža!

Foto: PIXSELL

U tjednu u kojem će u četvrtak protiv Genka u Belgiji igrati drugu ovosezonsku utakmicu u skupini H Europske lige, Dinamo je pogođen novom ozljedom.

Zagrebački Plavi bi na za sada nepoznato razdoblje mogli biti bez Denija Jurića, 24-godišnjeg napadača australskog državljanstva, kojem je tijekom vikenda stradao gležanj u ligaškoj pobjedi nad Slaven Belupom.

Po trenutnoj procjeni, moguće je da će Jurićeva stanka potrajati duže. Spominje se izbivanje s terena od tri tjedna.

Ova vijest stigla je tek što se 24-godišnji napadač razigrao. Jurić je imao važnu ulogu u pobjedi nad Orijentom u Rijeci u Kupu Hrvatske, a bio je strijelac i u dolasku do 4:1 protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Problemi za Dinamo i Krznara

Ova vijest teško pada momčadi Dinama i treneru Damiru Krznaru. Do sada u sezoni, napadači Plavih nisu bili jako efikasni, a Jurića je ozljeda pogodila tek što je počeo koristiti svoju šansu na terenu.

S obzirom na to da je u četvrtak u 21 sat u Belgiji na rasporedu nova europska utakmica, Krznar će morati pronaći rješenje da Dinamo bude efikasan u prilikama protiv Genka.

Konkurencija u napadu

Među adutima koje ima na raspolaganju, Krznar se može osloniti na iskustvo Brune Petkovića i Duje Čopa, koji su također bili strijelci protiv Slavena u Koprivnici. U konkurenciji za nastup su i Luka Menalo i Komnen Andrić.


Komentari