PRIZOR KOJI JE ZGROZIO SVIJET: Odvratno ponašanje engleskih navijača prema malim prosjacima (VIDEO)

Twitter

Engleske navijače su već “popljuvali” zbog ponašanja na Euru 2016.

Taman kada smo mislili da su neredi stali i da se situacija smirila, engleski navijači su dotakli novo dno. Naime, dopisnik Financial Timesa, Michael Stothard na svome Twitteru objavio je fotografiju vrijednu svake osude, piše Gol.hr

Kako prenosi Stothard, engleski navijači na ulici su presreli dječaka, prosjaka, starog samo sedam godina, kojem su obećali milodar ukoliko ispije cijelo pivo. Mališan, čini se nije imao drugog izbora, pivo je popio naiskap, a za uzvrat je dobio nekoliko kovanica.

Fotografija je odmah izazvala golem bijes brojnih na društvenim mrežama, a njihovi sunarodnjaci govore kako se srame što su Englezi.

Situaciji i reputaciji engleskih navijača ne doprinosi ni video koji je na svoj Twitteru objavio Max Allanazarov u kojem se vidi kako se Englezi rugaju romskoj djeci. Bacali su novčiće na pod i čekali da se dječica pograbe za njih.

Navijači s otoka već su se sukobili s Rusima i s policijom, a UEFA je i zaprijetila kako će diskvalificirati njihovu momčad s Eura zbog takvog neprihvatljivog ponašanja. Englezi su se zasada oglušili na sve molbe Engleskog nogometnog saveza i nastavili divljati i sramotiti svoju zemlju u Francuskoj.

>>>NAVIJAČKI NEREDI NE PRESTAJU: Uhićeno 36 Engleza zbog sukoba s policijom

>>>NEREDI OD KOJIH STREPE I ORGANIZATORI: Svi se boje utakmice s Češkom, poslali zabrinjavajuću poruku sucima


Komentari