Privremeno se zatvara nekoliko ulica zbog Hanžeka: Evo kuda nećete moći proći do srijede

Facebook / Hanžek

Sutra i u utorak se u Zagrebu održava Međunarodni atletski miting „IAAF World Challenge Zagreb 2019“. Događaj će se odviti u dva dijela zbog čega će na nekoliko sati biti zaustavljen promet nekim ulicama.

U nikad jačoj sezoni bacanja kugle, u kojoj je čak sedam kuglaša prebacilo 22 metra, većinu najboljih gledat ćemo sutra na zagrebačkim fontanama. Sportski komentator bit će Stipe Žunić, a hrvatske boje branit će hrvatski rekorder u bacanju kugle Filip Mihaljević.

Već tradicionano, nastupit će trostruki pobjednik ovog natjecanja i aktualni svjetski prvak, Novozelanđanin Tom Walsh.

U jednako dobroj formi je i svjetski i olimpijski doprvak te svjetski prvak iz 2015. Joe Kovacs, koji očekuje spektakl.

Kako javljaju iz policije, miting se održava u organizaciji Atletskog kluba „Dinamo – Zrinjevac“ i to kroz dva sportska natjecanja:


• u ponedjeljak, 2. rujna 2019. godine od 19 do 22 sati na prostoru „Fontana“ u Zagrebu u Ulici Hrvatske bratske
• u utorak, 3. rujna 2019. godine od 12 do 24 sati na atletskom stadionu sportskog parka „Mladost“ u Zagrebu u Jarunskoj ulici.

Radi osiguranja navedenih događaja uspostavit će se privremena regulacija prometa kojom je predviđena zabrana prometa za sva vozila, osim za vozila s dozvolom organizatora:

U ponedjeljak, 2. rujna 2019. godine
• istočno parkiralište kod Nacionalne sveučilišne biblioteke od 15 do 21.30 sati
• zapadni kolnički trak Ulice Hrvatske bratske zajednice od Ulice grada  Vukovara do Slavonske avenije u vremenu od 18 do 21.30 sati.

U utorak, 3. rujna 2019. godine
• Jarunska cesta od Ulice Marijana Haberlea do Horvaćanskog zavoja (ulaz u Studentski dom) od 8 do 21.30 sati
• Ulica Horvaćanski zavoj od Jarunske ulice do ulaza na parkiralište Kineziološkog  fakulteta u vremenu od 12 do 21.30 sati.

Komentari

loading...
-->