PREKO PETSTO OKORJELIH DELIJA STIŽE U ZAGREB: BBB-ovci spremaju osvetu za batine u Ateni?

Picmonkey.com

BBB-ovci za sada šute, ali nikako ne bi trebalo izuzeti moguće okršaje jer toliki broj Delija i to, navodno, onih okorjelih teško može proći ispod radara Boysa.

U petak 8. travnja na rasporedu je posljednje, 14. kolo Eurolige, a u njemu Cedevita ugošćuje u Zagrebu, Crvenu zvezdu. Iako utakmica više nema nikakav značaj ni za Cedevitu ni za Zvezdu jer je zagrebačka momčad odavno ispala iz natjecanja, dok je beogradska svoj prolaz u četvrtinu finala, utakmica bi mogla biti ipak visokoga rizika. Kako je Cedevita odlučila ovu utakmicu odigrati humanitarne svrhe i sav prihod od utakmice donirati projektu obnove vukovarskog vodotornja, iz Zvezde su veoma burno reagirali na tu odluku i odlučili Cedevitu prijaviti Euroligi jer humanitarnu akciju smatraju provokacijom i neprimjerenim činom.

Situaciju je dodatno zakuhao predsjednik Zvezde, Nebojša Čović svojom izjavom kako to što Cedevita radi “nije normalno i kako se tako nešto nikada u povijesti nije dogodilo”, a usput je najavio dolazak između petsto i tisuću Delija koji su još ranije kupili ulaznice.

Boysi za sada šute, ali 500 Delija teško će proći ispod radara

I sada dolazimo do onog alarmantnog dijela. Naime, kako se netrpeljivost između BBB-ovaca i Delija u posljednjih nekoliko mjeseci itekako zakuhala, kako zbog premlaćivanja Boysa u Ateni kada je Dinamo prošle godine igrao protiv Olympiacosa u Ligi prvaka, tako i zbog odvratnih pjesama koje pjevaju gotovo na svim susretima u kojima igraju protiv hrvatskih momčadi, nadolazeća utakmica između Cedevite i Zvezde mogla bi biti visokorizična.

Srpski mediji već su se naveliko raspisali o tome pa tako kažu kako bi u Zagrebu moglo biti dosta problema jer toliki broj Delija ne može proći nezapaženo u bilo kojemu gradu, a kamoli u Zagrebu. Također su se prisjetili okršaja u Ateni i postavili pitanje hoće li BBB-ovci pripremiti kakvu odmazdu.

 

BBB-ovci za sada šute, ali nikako ne bi trebalo izuzeti moguće okršaje jer toliki broj Delija i to, navodno, onih okorjelih teško može proći ispod radara Boysa.

 

>>> Poslušajte kako su DELIJE OBRADILE NOVE FOSILE (VIDEO)

>>> UZNEMIRUJUĆE SNIMKE: KRVAVA TUČA Delija i BBB-a, ‘Zapamti, Srbi su te tukli’ (VIDEO)

>>> TEROR U ATENI: Delije i Gate 7 lovili BBB-ovce po ULICAMA ATENE (FOTO/VIDEO)


Komentari