‘PREKO NOVOG KLUBA VALJDA ŽELE PREBRISATI DUG’ Aco Petrović proziva za ‘perverziju’, ‘baš me zanima što će reći Grad!’

(Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Nastavlja se ovog tjedna pokrenuta akcija prikupljanja novca za financijsku stabilizaciju Cibone, u situaciji u kojoj je veliki dug opteretio klub, a osim što se bavi akcijom iza koje stoji, Aleksandar Petrović je na Twitteru imao i optužbu na račun sadašnje Cibonine uprave.

Petrović tvrdi da je nastao novi zagrebački klub, ženska sekcija Cibone, s ciljem da se na taj način pozabavi s dugovanjima.!’Zar ima veće perverzije od ove! Cibona je praktično klub u stečaju, a aktualna uprava osniva ŽKK CIBONA ZAGREB i preko tog novog kluba vjerojatno želi pobrisati dug!”, tvrdi Aco Petrović, čiji ‘tvit’ prikazuje objavu sa stranice ŽKK Zagreb na Facebooku , s klupskim grbom u kojem se nalazi i Cibonin simbol.

Volio bi znati što misli Grad

‘Baš me interesira stav grada oko ove priče’, dodao je Aco Petrović u svojem ‘tvitu’.

Akcija ide dalje

U međuvremenu, Aco Petrović približio je i nastavak akcije prikupljanja uplata za Ciboninu stabilizaciju. Najavio je da je danas ‘dan D’ prije nego će sutra predstaviti koliko je novca prikupljeno u prvom krugu skupljanja uplata, uz dodatak da je prošlo praznično razdoblje i da su banke koje će sve evidentirati ponovno otvorene.

Komentari