Predivna Modrićeva gesta za bolesnu djevojčicu Selenu koja će vas dirnuti do suza

FOTO: Facebook / Iva Funtek

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još jednom je pokazao koliko srce ima. Naime, odgovorio je na pismo djevojčice Selene (5) koja boluje od akutne limfoblastične leukemije, a posljednjih nekoliko mjeseci njezina bolest je u remisiji.

Njezina velika želja bila je dobiti odgovor Luke Modrića na pismo koje je diktirala sestri Vanesi, a koje je njezina majka podijelila na društvenim mrežama.

Dragi Luka, moja seka ti piše ovo pismo jer sam ja još mala, pa ne znam. Imam samo 5 godina. A kad ćeš ti doći kod nas?! Jednog dana ću te ja odvesti na piknik pa ćeš onda doći kod nas. Ja vas sve jako volim, ali ti si mi najdraži od svih. Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Volim kad tako igraš lijepo i čisto, a ne prljavo kao svi drugi igrači.

Svi te jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena, glasilo je zadnje pismo za Luku, objavljeno na društvenim mrežama.

Selena nije dugo morala čekati! Stigao joj je odgovor od Luke, a objavio ga je HNS koji joj je poslao i dres njezinog omiljenog nogometaša.


“Draga Selena, dobio sam tvoje lijepo pismo koje me jako razveselilo. Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti, mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu i borimo se za vas.

Hvala ti što si bila uz nas!

Suba i Šime puno pozdravljaju tvoju seku, Vida tvoju mamu, a ja šaljem tebi najveće pozdrave i zagrljaje.

Od srca,

tvoj Luka Modrić.”

Komentari

loading...
-->