PRED DINAMOM VELIKI TEST! Ipak će se moći gledati prijenos, ali iz kluba su nešto poručili i HRT-u!

Bruno Petković
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ponovno je veliki test pred zagrebačkim Modrima. U utorak u 22 sata igraju uzvratnu utakmicu 1. pretkola Lige prvaka protiv Valura.

Dinamo je uspio osigurati prijenos utakmice na televiziji. Bit će ga moguće pratiti u programu Hrvatske nogometne televizije, priopćili su iz Dinama.

“GNK Dinamo izražava žaljenje što niti jedna od hrvatskih nacionalnih televizija, a posebno javna televizija, nije prepoznala važnost sudjelovanja hrvatskog predstavnika u Ligi prvaka, odnosno u kvalifikacijama za elitno natjecanje ove sezone, posebno nakon što je Dinamo u prošloj sezoni ostvario povijesni plasman u četvrtfinale Europske lige.

U suradnji s partnerima te uz iscrpne pregovore posljednjih nekoliko dana, s ciljem da navijači mogu pratiti svoj klub na novom europskom putu, Dinamo je uspio osigurati prijenos uzvratne utakmice 1. pretkola Lige prvaka Valur – Dinamo, u utorak, 13. srpnja, s početkom u 22 sata po hrvatskom vremenu.

Prijenos utakmice moguće je pratiti uživo u programu Hrvatske nogometne televizije. Pozivamo navijače Dinama da uz TV ekrane bodre svoju momčad u ovoj važnoj utakmici”, izvijestili su iz Dinama.

Igrači Dinama su prije pet dana vodili 3:0 i imali su penal za povećanje vodstva, ali ga nisu iskoristili, a onda su u čudnoj završnici, u 88. i 89. minuti, primili dva gola pa sada u Island putuju sa minimalnom prednošću (3:2). Ako u Reykjaviku eliminiraju Valur nogometaši Dinama će u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv ciparske Omonije.


Komentari