Pred Bišćanom je zahtjevan posao: Dinamo se mora riješiti velikog broja igrača

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Dinamo je i ove godine prvak Hrvatske, ali nakon proslave naslova Bišćan i njegov tim kreću veliku rekonstrukciju momčadi te ih čeka veliki posao možda i najveći unazad 5 godina.

BIŠĆAN KREĆE SLAGATI MOMČAD KOJA ĆE OBILJEŽITI NJEGOVU ERU: Navijači mu vjeruju, na njemu je da opravda povjerenje

Pripreme počinju 19. lipnja, a startati će s desetak igrača koje klub ima na posudbi. Najzvučnija imena su Marko Tolić i Sandro Kulenović koji se najviše spominju o mogućem povratku. Dinamo planira raskinuti ugovor s 15 igrača.

Na te posuđene igrače potrošilo se prošle sezone 3,8 milijuna eura, u plavom domu drže da je to previše i da se tome mora stati na kraj. Tko je otpao, a tko ostaje pod ugovorom Dinama znat ćemo u srpnju, ali za neke se i sada već zna.

Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX

Moguće razmjene

Još uvijek nema niti jedne usmene, niti jedne pisane ponude za igrače maksimirskog kluba, a isto tako nema “bijelog dima” kad se radi o mogućim dolascima prinova ili pojačanja.

‘JAKO SAM UZBUĐEN, ZNA SE ŠTO DINAMO ZNAČI!’ Bišćan predstavljen na Maksimiru, sa sobom doveo i nove ljude

Bišćan u svojoj viziji ima nekoliko juniora kao što su Topić, Gurlica, Rukavina, a još se spominju Vrbančić te Šokota. Samim time za očekivati je da modri neće imati mjesta za sve. Vidi li Bišćan u svojim redovima Emrelija koji je rekao da je uživao u Zagrebu, ali i prozvao  Čačića. Pitanje je što će biti sa Šaranićem koji se na svije posudbe nije dokazao, a glasio je za velikog talenta. Teško je za očekivati da će priliku ponovno dobiti Deni Jurić ili iskusni Duje Čop.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Puno je tu igrača koje Dinamo može iskoristiti za moguće transfere pa su se tako Janković i Marin spominjali kao dio transfera za Frigana. U svakom slučaju Dinamo čeka veliki posao te za struku odmora nema.


Komentari