PPD Zagreb večeras dočekuje Metalaplastiku u nastavku SEHA lige

Nakon reprezentativne stanke, ispred rukometaša Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 6. kola ovogodišnje SEHA Gazprom lige protiv Metaloplastike iz Šabca. Druga ovosezonska utakmica pred domaćim gledateljima je na rasporedu sutra, u utorak, 29. listopada u 20:45 sati u dvorani Doma sportova 2. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice SEHA Gazprom lige, biti će dostupan na Arena sportu.

Ulaznice za ovaj susret su besplatne i mogu se preuzeti po dolasku na utakmicu na ulazu u Dom sportova 2.

Drugu domaću utakmicu u SEHA Gazprom ligi prokomentirali su na prigodnoj konferenciji za medije glavni trener Veselin Vujović te igrač Ante Gadža.

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba, u najavi utakmice je istaknuo:

“Godinama sam bio u Metaloplastici, kada smo igrali i Ligu prvaka tako da je za mene poseban osjećaj sutra igrati tu utakmicu. Danas su jedan ozbiljan sastav koji predvođen dobrim trenerom igra jako dobar rukomet, i neće nam biti lako. Osim njihove kvalitete, u prilog im ide što mi nismo praktički od prošle utakmice odradili zajednički trening jer su igrači imali svoje reprezentativne obveze. Pobjeda nad Metaloplastikom bi nam sigurno vratila motivaciju pred teško gostovanje u Elverumu u nedjelju. Od kolega i suradnika sam dobilo informaciju da su svi igrači bili u trenažnom procesu i da će biti spremni za ovaj susret. Horvat je imao manjih poteškoća s koljenom, ali nadam se da će danas svi odraditi i trening kao pripremu pred večerašnju utakmicu.

Ante Gadža, igrač PPD Zagreba

Prvu utakmicu smo pobjedili, ali nimalo lagano. Nismo odigrali kako smo htjeli i dosta smo se mučili sa svojom igrom. Nadam se da ćemo sutra puno bolje odigrati i na kraju slaviti. Ova utakmica će nam sigurno dobro doći pred utakmicu Lige prvaka u Elverumu za koju se moramo jako dobro pripremiti.


Komentari