PPD Zagreb nije mogao protiv Makedonaca

RK Zagreb

Razlika je bila mala, ali dovoljna za poraz.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb poraženi su od skopskog Metalurga u sklopu 15. kola SEHA Gazprom lige.

Dvoboj hrvatskog prvaka i makedonskog viceprvaka odigran je u sportskoj dvorani Boris Trajkovski u Skopju pred oko dvije tisuće gledatelja, a susret je završio pobjedom domaće momčadi rezultatom 25:22 (10:10).

Najbolji u redovima PPD Zagreba bili su Stipe Mandalinić sa sedam, te Dobrivoje Marković i David Miklavčić s četiri pogotka. Ivan Stevanović imao je sedam, a Matevž Skok pet obrana.

Kod pobjedničke momčadi sjajni su bili Nemanja Obradović i Filip Kuzmanovski sa po pet pogodaka, dok je Aleksandar Gugleta dodao njih četiri. Sa 13 obrana prvo ime susreta svakako je bio raspoloženi vratar Metalurga Martin Tomovski.

Metalurg je stigao do svoje četvrte pobjede u ovogodišnjoj SEHA Gazprom ligi, protivniku dakako valja čestitati na boljem izdanju, ali ostaje žal što hrvatski prvak nije mogao nastupiti u punom sastavu.

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 10. kola VELUX EHF Lige prvaka u kojemu će najbolji hrvatski rukometaši u subotu 11. veljače odmjeriti snage s makedonskim prvakom Vardarom.

Dvoboj dva velika rivala na rasporedu je u 17.30 sati, uz izravan prijenos na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.


Komentari