POZNATO JE KOJI JE IGRAČ DINAMA ZARAŽEN KORONAVIRUSOM! Nitko ne mora u samoizolaciju

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz Dinama su u srijedu potvrdili da je jedan od njihovih igrača zaražen koronavirusom, a Večernji je list danas saznao i o kojem je igraču riječ.

Iz spomenutog dnevnog lista predpostavljaju kako je rjieč o novom igraču, Kristijanu Jakiću, koji se jedini nije pojavio na sinoćnjoj utakmici HNL-a protiv Istre. Ovaj su zaključak izveli jer iz kluba nitko nije prijavio da je Jakić ozljeđen, i razlog zbog kojeg neće igrati.

“Igrač koji je imao simptome odmah je o svom stanju obavijestio liječničku službu GNK-a Dinamo, koja je sukladno svim propisanim mjerama o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu. Igrač je danas (srijeda, op. a) dobio pozitivan nalaz te mu je određena mjera stroge samoizolacije, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza.

Sukladno procjeni liječničke službe kluba i epidemiološke službe, u ovom trenutku nema potrebe za samoizolacijom ostalih igrača ili članova stručnog stožera, s obzirom na to da zaraženi igrač unutar kruga stadiona nije bio u bliskom kontaktu s drugim osobama u zatvorenim prostorima”, napisali su iz Dinama u prvoj objavi ove srijede.


Komentari