Poznati meteorolog oduševio: ‘Stiže plava anticiklona…nadam se da se Mark Viduka’

FOTO: Screenshot/Facebook

“Nakon što je pao i otopio se Snješko Cerin kod nas više nije Rudolf Belin, međutim i dalje nas Branko Zebec pa svi s nestrpljenjem očekujemo uskršnjeg Velimira Zajeca”, počeo je poznati hrvatski meteorolog Krunoslav Mikec “prognozu” koristeći imena Dinamovih legendarnih igrača umjesto metoroloških izraza.

POGLEDAJTE VIDEO:

“U tom iščekivanju evo i dobrih vijesti za sve kojima je modra boja u i oko srca. Naime, stiže plava anticiklona, a s njom i Dinamovo proljeće i to već u veljači. Malo će sredinom mjeseca prijetiti ova češka ciklona, no vjerujemo kako će plava kiša golova zajedno s ekstremno vrućim koncertom 23. veljače, potom vedrim dokumentarnim filmom i izložbom uz mnoštvo drugih modrih događanja obilježiti ovo proljeće”, dovitljivo nastavlja meteorolog.

Ako je suditi po kraju objave, osim što najavljuje dvoboj zagrebačkog Dinama s Viktoriom Plzen u šesnaestini finala, najavljuje i Izložbu povijesno vrijednih Dinamovih eksponenanta koju će biti moguće posjetiti od 9. do 19. veljače u, kako se navodi, Galeriji Kranjčar.

Dinamo prvu utakmicu šesnaestine finala EL igra 14. veljače u Češkoj, a 21. veljače uzvrat je u Maksimiru.

“Provjerite, dođite, nadam se da se Mark Viduka”, zaključio je Zebec prognozu.


Komentari